Tice je 7 měsíců!

06.02.2009 21:30

Ten čas strašně letí! 4. února bylo Tice již 7 měsíců. Jako vždy se to nemohlo obejít aspoň bez malého dárku. Tika dostala dva nové míčky. Jeden na aportování-zelený a pak velký růžový, o který se ráda přetahuje. Fotky Tiky s novými míčky jsem přidala do fotogalerie. Kromě těchto fotek jsou přidány ještě fotky Tikynčina obličeje.
Dnes Tika dostala slalom na agility. Hned jsme ho vyzkoušeli. Líbil se i naší Divince, která si ho za mé pomoci prošla také. Divinku jsme na slalomu vyfotili. Při focení Tiky probíhající slalomem se bohužel vybily baterky, takže ji vyfotím až zítra a fotky sem přidám.
31. ledna jsme se s Tikou zúčastnili výcviku agility v Letňanech. Tice se tam líbilo a byla šikovná. Až pojedeme příště, tak určitě nezapomeneme foťák:)
Dnes, když jsme byli s Tikou na procházce, jsme potkali spoustu psích kamarádů. Nejdřív si Tika přes plot hrála s bíglem (nevíme jeho jméno) a hned o plot dál si očuchávali čumáčky s jezevčíkem (taky nevíme jméno). Cestou domů jsme potkali kokršpanělku Lindu a stafordšírského bullteriéra Gastona. Škoda, že jsme nepotkali Matýska a Tiky nápadníka Bertíka:)

—————

Zpět